Om oss

Zpartner er en kjede med kontorer fra nord til sør som har sterkt fokus på og kunnskap om forretningssystemer. Gruppen er landsdekkende, og porteføljen består av Norges ledende produkter innen økonomi, lønn, kundeoppfølging m.m.

Gjennom Zpartner tilbys kunden: - en leverandør med et langsiktig forutsigbart fokus. - en samarbeidspartner som kan levere hele løsningen. - tidsriktige løsninger som skal gi kunden god avkastning og gevinst på investeringen.

Målsetning:

 

  • Zpartner skal være en ledende leverandør av inovative løsninger og tjenester for administrative styringsverktøy for våre kunder  basert på høy kvalitet og kompetanse.
  • Bistå våre kunder med å rasjonalisere og forbedre administrative områder for å kunne frigjøre ressurser til sin egen kjernevirksomhet. Gjennom dette styrke våre kunders muligheter for å knytte seg tettere opp til sine egen kunder og øke inntjeningen med samme ressursbruk.
  • Å utnytte IT-løsninger krever kunnskap. Vår erfaring og inovative løsninger gjør at vi har en måte for kompetanseoverføring som passer for deg. Vi leverer  tradisjonelle klasseromskurs, skreddersydde kurs hos kunde, fjernundervisning eller som interaktive opplæring online på egen portal.

 

Som kunde av Zpartner, uansett hvilket kontor du har tilhørighet til, vil du være trygg på at dine interesser blir ivaretatt, uansett hvor i landet du befinner deg.